zöldtengerszem Creative Commons License 2012.03.19 0 0 31830



Waldorf babavarrás tanítás:

1. Amaranta





Közös varrás:

1. Kaoka

2. Amaranta

 

3. Zöldtengerszem

 

 

Engem mondjuk a Waldorf baba megmondom őszintén nem túlságosan érdekel ! Én szívesen tanítok kötni-horgolni egy alkalommal babacipőket-zoknikat nektek, és szívesen megtanulnék egy-egy dolgot tőletek ...Úgy örültem , amikor megtanultam a gyapjúhaj készítését , hogy csak na , szerintem azért is kezdtem bele a babavarrásba ...Meg hát az a tali... az is  nagyon sokat lendített rajta az tuti !

 

De ha nem Waldorf baba és esetleg olyan alkotóé, ami nekem nagyon tetszik pl. Szarvasmici angyalkái , azért egy-egy alkalommal még jutányos összeget is szívesen kifizetnék , de a Waldorf valahogyan nem tartozik a kedvenceim közé , nem tom miért ...Talán a lekötözgetések miatt :-DDD , nem tudom ...

Ha látom az alkotásokat és a műveket , akkor azért majd meglátom még ... Loncit egyébként hol lehet megtalálni ? Van neki blogja v ilyesmi esetleg ???

 

Azért konkrét esetben konkrét összegért még megfontolás tárgyává teszem majd a részvételemet , de most erre nem tudok jelentkezni , csak a közös bulis napokra amennyiben lesznek ilyenek :-)))

Előzmény: A maranta (31822)