MadmanSLC Creative Commons License 2012.03.18 0 0 59134

Sziasztok,

 

Még Szerdán megígértem magamnak, h ha haza érünk írni fogok. Ha érdekel titeket ha nem :D Nos igen itthon vagyunk és mindössze 4 ellenőrzés után is sikerült a lejárt személyivel haveromnak átjönni. Nem bukott le vele. Vagy ha észre vették akkor sem mondták. A lényeg,h sikerült. 

Mennyi idő? Hmm az azt hiszem rekord (nekünk mindenképp) Szerdán 1kor kiraktak minket. Aznap estére az angol cimbinél meghúztuk magunkat. Másnap reggel 8kor indulás mert a cimbinél már maradni nem tudtunk (dolgozott) és este 23:40kor elindult a buszunk Londonba. Igen a várakozás többmint 14 óra volt L'pool-i buszpályaudvaron (pénz nélkül...épp annyink volt,h a jegyeket megvettem) Majd még 2 óra Londonban és még Pesten is várnunk kellett mert az autó aki jött értünk épp Belgiumban volt. De legalább azért nem kellett fizetnünk. Így Pesten 7 órát vártunk.

Összegzés. Kb. 24 óra várakozás a buszokra és az autóra és 33-34 óra utazás a kényelmesnek egyáltalán nem nevezhető buszokon. Hosszú volt és fárasztó. 

Egyébként lehet tényleg mi fogtuk ki azt a helyet ahol a legbunkóbb magyarok élnek vagy csak a legaljával hozott össze a sors... mert a buszon akikkel találkoztunk ők egy egészen más kategória... 

Köszönet mindenkinek aki csak hozzászólt az irományaimhoz és örülök,h most itthon vagyunk de azt már tudom,h vissza fogok menni remélhetőleg hamarosan de biztosan nem Liverpoolba.

GL all!