milibébi Creative Commons License 2012.03.12 0 0 56199

Szia! Miután elkezdtem a napi 2*800-as merckformint, rá 2 hónapra eltűnt a gyöngysor. Az átfújás Nekem nem fájt, csak egyszer éreztem egy erős menstruációs görcsöt, valószínű el voltam picit dugulva, és akkor "szakadhatott" át. Nagyon sok helyen olvastam és barátnőimtől is hallottam, hogy annyira fájt Nekik, majd elájultak és két napig nem tudtak felkelni. Pedig nem voltak eldugulva.. Én utána egy óra múlva már bent voltam a melóhelyen és dolgoztam.. De azért gondoskodtunk a helyettesről, hátha rosszul leszek. :) Állítólag (bár azért ezt tényleg csak hallottam, nem kutattam utána!!!!!) sok helyen fém eszközökkel dolgoznak, azzal csinálják ezt a beavatkozást, viszont Nekem egy szilikon szerkentyűkkel csinálták, mert végig mutattak mindent, még belül is, ahogy áramlik a folyadék. :) Sokan azt mondják, ezért nem fájt. Te mész ilyen beavatkozásra? Igaz, 25 ezer volt. Nem ingyenes.

És a következő hónapban már ott volt a Manó!! :) A ciszták eltűnésétől számolva kb fél évre mentünk egy intézetbe az átfújás miatt.

De abban a fél évben volt peteérés segítő hormonkúrám, egy hónapot, de az borzasztó volt, nagyon rosszul voltam tőle... és igazából nem is segített semmit. Bár ez nem jelenti azt, hogy másnak sem ér semmit, hiszen akkor nem alkalmaznák..

Előzmény: kromy (56196)