szamitimi Creative Commons License 2012.03.09 0 0 107

Véleményem erről a cicapanzióról:

 

http://www.cicapanzio.hu/

 

Nem vittem ide a cicámat, de soha nem is fogom.

Következő a történet.

Elutazom 4 napra, nem vihetem magammal Cirmi cicát. Időben elkezdtem a keresgélést. Felhívtam a fenti link elérhetőségét, meg is állapodtunk az időpontban. Az Úr közölte, egy nappal utazás előtt még csörögjek rá. Szerencsére megtettem utazás előtt 1 héttel, így volt időm rájönni, nem ez a megfelelő hely. Először is nem vette fel a panziós a telefont. Nagy nehezen visszahívott. Kérdeztem, minden rendben van-e a megbeszéltek szerint. Nem emlékezett rám, azt mondta nem biztos hogy van hely, este hívjam, akkor látja otthon a bejegyzéseit. Mondtam, hogy megbeszéltük, kellemetlen lenne, ha utazáskor derülne ki, hogy nincs helye.

Este persze nem vette fel a telefont többszöri hívásra sem, küldtem emailt, sms-t is. Reggel jött a válasz, keressek másik helyet. Ne hívogassam, nem szereti az erőszakos embereket és különben is kiabáltam vele a telefonba, stb. Nem kiabáltam, rákérdeztem a megbeszéltekre, hivogatni pedig azért hívogattam, mert ő kérte ezt. Szóval, az ember ideggyenge, megbízhatatlan, képzelem ezek után hogy bánik az állatokkal....

Találtam sokkal jobb helyet, 1 cica 1 külön szobában van elhelyezve, rengeteg cicabútor, párna, játék között, világos, tele ablakkal.

Akit érdekel, szívesen megadom a címet.