yoyo444 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 56147

Hello lányok!

 

Micóka fel a fejjel! Én is hasonló cipőben jártam, amikor kiderült. Sírva mentem haza a helyi endokrinológustól, amikor ráírták a leletemre a "meddőség" szót és közölték, hogy csak mesterséges uton lehet babám (bár még nem esedékes). Aztán szerencsére nem hagytam ennyiben, utánaolvastam, így kötöttem ki Mens Mentisben és itt a fórumon és számtalan pozitív példával találkoztam. A lányok már ajánlottak linkeket, azokat tanulmányozd át és keress egy jó endokrinológust. Mindenképp nézetni kell éhgyomri és terhelt vércukrot ÉS inzulint (ezt sima nődoki ált nem írhatja fel, figyelj oda rá).

Először én is nagyon el voltam keseredve, de ha rááll az ember a diétára meg mozgásra, akkor már teljesen megszokja, nem olyan vészes :)

 

Más:

Most már 3. hónapja veszem észre, hogy 6-7 nappal azelőtt, hogy megjönne, iszonyúan fáj a fejem 2 napon át. Szerintetek ez összefüggésben lehet a fogigátlóval? Elvileg már nagyon enyhét szedek, meg persze amikor megyek konzultációra mindenképp meg fogom említeni, de hátha más is állhat mögötte, amit ki tudok küszöbölni. Tipp? :)