Valentinius Creative Commons License 2012.03.04 0 0 277

Sziasztok.

Én egy máshol ismerkedtem meg Dr. Young termékeivel. Ezek a supergreens és az innerlight termékek európai testvérei. Ezek Young saját európaiaknak gyártott termékei, amelyek itteni alapanyagokból készülnek és azt hiszem az itthon kapható termékeket itt is gyártják hazánkban. Így természetesen valamivel olcsóbb is, mert nincs kitéve a dollár árfolyamváltozásának.

Íme az oldal: http://www.youngphorever.hu//product.php?catid=1

és egyírást, amit egy másik oldalról szedtem 

A több mint húsz éves kutatás és klinikai munka eredményeként Dr. Robert O. Young és Shelley Redford Young kifejlesztették a pH csodát, a lúgosító étrendet és életmódot. Dr Young zöld pora eddig csak az Innerlight termékcsalád részeként, SuperGreens néven volt elérhető a magyar fogyasztók számára. A mostani új néven változtatott összetevőkkel és főképp európai növényekből előállított  Young pHorever Miracle lúgosító por pontosan az a zöld por, melyről Dr Young a pH csoda című könyvben ír, és emberek tízereit indította el egy tudatosabb, egészségesebb élet útján. A Young Phorever pH Miracle Greens lúgosító termékkeverék mostantól

  • kizárólag, európai alapanyagokból készül, ez azért fontos, mert szervezetünk számára a velünk azonos éghajlaton termő növények a legközelebbállóak.
  • sokkal kedvezőbb áron érhető el.