---Soci--- Creative Commons License 2012.03.02 0 0 4120

Hali!

Ha megengeded egy jótanács a kajakodhoz.

Nekem ugyanez volt, az eredeti Cseh gyártmány, több mint 15 évig bírta. Különbség csak a színe, nekem szürke/narancs és a név Albatros volt.

 Nagyon jól siklik még túlterhelten is. A végére felcsavaroztam egy saját gyártású kormánylapátot. Görgőket nem lehet szerelni, ezért sajnos csak fixen működött de az is elég az egyeneshez. Egyébként nagyon elhúzza az orrát, ha egyedül evezel.

Nagyon erős tartós anyaga van ezért lehet fújni keményre a jobb siklás érdekében. Idősebb korában viszont mivel ragasztott, ez a gyenge pont.  Nem szabad túlfújni!

Én itt követtem el a hibát és sajnos kétszer. A túlnyomás miatt átszakadtak a fenékbordák, ezáltal kissé oldalra dőlve kellett ülni benne. Ez már elég volt egy gerincferdüléshez, a második bordaszakadás pedig a kukához. Mivel 10ezerért vettem valamikor 91-ben, úgy gondoltam most se lehet több 40-50 ezernél. Tévedtem! Nem akartam hinni a szemnek mikor megláttam  mindenhol 150-180 ezer körül vesztegetik újonan.  Ha ezt tudtam volna lehet nem dobtam volna ki, inkább edzem a derekam a másik irányba. :)

Egyszóval ha jók a ragasztások és vigyázol rá, nagyon sokáig nagyon sok örömöd lesz benne.

 

Ha mindent tudtál róla, akkor bocs, hogy beledumáltam. :)

Előzmény: vonalzoo (4119)