Boxa Creative Commons License 2012.03.01 0 0 1129

….meglepő és mulatságos! Nem értelek! Kicsit olyan „emanci-punci „ hangvétele van levelednek. Van egy ilyen kolléganőm és hát finoman szólva nem kedveljük egymást. Szerinte én soviniszta vagyok én szerintem ő meg…….., hogy is mondjam óvatosan…..szóval olyan nőszemély aki régen volt férfival!  :-)))))

 Ha a leveleim nyelvtani tartalmát ill. „gyerekszobám” meglétét vagy hiányát boncolgatod akkor kérdem én mi a túró-ért olvasgatod az „első erotikus masszázsom” című blogot??? Inkább Grétsy László professzor „Álljunk meg egy szóra!” műsorát javaslom!

Én arra kérnélek, hogy mivel nem ismersz engem így ne ítéljél meg ismeretlenül és ígérem én is így fogok tenni!  

Maradjunk abban, hogy nem neked született az a bejegyzésem amiben izgalmakat kereső hölgyeknek kínáltam fel egy lehetőséget!

Elhatároztam, hogy a kötözködős levelekre nem fogok válaszolni a jövőben, mert felesleges. Ezeket mind olyan ember írja akinek  soha nem lesz bátorsága kipróbálni egy erotikus masszázst és maximum csak álmodozik róla esténként egyedül vagy éppen a szőrös, bálna méretű férje horkolását hallgatva. …vagy csak egyszerűen irigy, kisebbségi komplexusban szenvedve azokra akik ezt meg merik tenni!

További jó olvasgatást  és kommunikációt kívánok ezen az oldalon! :-)))))  

Üdv: András

Előzmény: Qkorica (1128)