Boxa Creative Commons License 2012.02.28 0 0 1112

Az ismétlés a tudás anyja:

 

Kedves Hölgyeim!

Én egy 38 éves, jóképű, sportos, megbízható, értelmiségi, budapesti képzett svédmasszőr vagyok. ….ugye-ugye idáig semmi érdekes, mert mindig, minden masszőr így kezdi. Ezzel csak az a baj, hogy hiába igaz ha nincs mögötte tapasztalat. Na én ezt a hibát szeretném elkerülni!

Régi vágyam, hogy nyissak egy masszázs szalont. Mint a női test legnagyobb tisztelője szeretnék végre olyan dologgal foglalkozni ami tetszik és szívesen, boldogan csinálom – kényeztető, érzéki masszázst szeretnék nyújtani Hölgyek számára és nem egy irodaház számítógépébe bújva szeretném leélni az életemet. Elvégeztem egy tanfolyamot, de pontosan tudom, hogy tapasztalat nélkül nem lehet egy szakmát elsajátítani. Addig meg ha  elindítok egy vállalkozást és pénzt kérek érte akkor csak lejáratom magamat.

Ezt az egészet úgy szeretném létrehozni, hogy a vendégeim beszámolói után  büszkén kihúzhassam magamat.

Tehát olyan lehetőséget kínálok amivel szerintem butaság lenne nem élni! Ön drága Hölgyem  rá bízza magát egy képzett, de kevés tapasztalattal rendelkező masszőrre – cserébe viszont nem kérek semmit és teljesen ingyen olyan élménybe lesz része, mint még soha!...nekem pedig egy tapasztalattal több! :-)

 

Ha érdekli a dolog vagy esetleg bármi kérdése lenne várom levelét erre a címre: bandimasszazs@gmail.com