Ediina Creative Commons License 2012.02.26 0 0 56072

Hali! Bocs, de csak futtában beleolvasok néha, biztos elkerülte a figyelmem! Igen, azonosat ettem, 15 g-ot. Amikor nagyon sovány voltam felmehettem akár 220-ig is naponta. (most nagyon el vagyok kutyulva, szoptatok, képtelen vagyok az időpontokat tartani, örülök ha az alapanyagokra tudok figyelni)

Ha vékony vagy lehet, hogy nem kizárólag metet fogsz kapni, mert attól mi elfogyunk szépen. (nekem ciklusom se lett tőle). Először kombinált gyógyszert kaptam, de még azzal sem tudtam hízni (met+glitazon) viszont megjött. Ezt is lecserélte az orvosom met mentesre, akkor kezdtem el hízni. Aztán ezt a hatóanyagot betiltotta az EU. Akkor kaptam Actost (abban sincs met, az is glitazonszármazék). Rajtam ez segített igazán. Állítólag ez BH. doktornő "kedvence". Én RR.-hez járok, én voltam az első betege akinek felírta. 5 hétig szedtem összesen. :) Az eredmény benn szuszókál a szobában, kedden lesz 7 hónapos! :))

Egyébként BH. drnő nagyon szimpatikus, többször hallottam őt előadni, sztem nagyon jó szakember! Mielőtt RR-t megismertem még sajnálkoztam is, hogy nem praktizál itthon.

 

Illetve, van egy fajta metes gyógyszer a Merckformin retard amitől nem fogytam, ezt szedtem terhesség alatt. (Mikor pozitívat teszteltem az Actost azonnal abba kellett hagyni, az mellett elvileg védekezni kell, mert nincs rá elég adat, hogy nem káros-e a magzatra. Azért mertem szedni, mert viszonylag beállt a ciklusom és a hőgörbén szépen lásztott mikor van pé., illetve rendszeresen jártam uh-ra.)

Előzmény: Provence83 (56071)