alongtimeago Creative Commons License 2012.02.23 0 0 4369

Fiza !

 

A műtétet illetően: én a mai napig azt vallom hogy a műtét után még évekkel is rosszabb mint előtte, ez az én tapasztalatom. Akkor jöjjön a műtét ha tényleg komoly a baj. Én barom azt hittem hogy a műtét majd végleg eltünteti azt a problémát amit érzek.

 

Megérzés !

 

Nekem az a fő problémám hogy egy feszítést érzek a műtét helyén ami nem volt előtte. Persze nem olyan erős feszülés hogy gyógyszer kéne rá, de nagyon kellemetlen, mintja egyfolytában izomlázad lenne a műtét területén. Mintha ott lenne valami bedagadva, begyulladva, stb. de mint mondtam több orvos szerint sincs ott semmi rendellenes, és az ultrahang sem mutatott ki semmit. A wc-zés általában normális (nem mondom tökéletesnek), de úgy egész nap "izomlázszerű" érzés. Ezen az segít legjobban ha fekszem, akkor nem feszül. Így a munkából (végre) hazaérve lefekszem az ágyra pihenni, meg fejenállok. Ez jólesik. Sajnos a feleségem is már hajlandó azt mondani hogy lusta vagyok. Aztán lemegyek futni fél órát, utána újra lefekszem 10 percre, és ezután valamivel jobb.

A feszülésen kívül már csak annyi problémám van hogyha wc után nem mosom meg ott alul akkor elkezd csípni. Nem rögtön, hanem ahogy telnek az órák egyre jobban. Mintha elkezdené felmarni a bőrt. Ez viszont olyan régi probléma nálam ami jóval a műtét előtt is megvolt. Sajnos amikor az orvosoknak felvetem a bőrbetegség problémát, ezt nem hajlandóak elfogadni, szerintük nincs ilyen bajom. Egyik doki szerint ez a sok műtéti vágás miatt van, de szerintem nem ugyanis ez megvolt előtte is.

 

Megérzés:

- Neked nincs feszítő érzésed ?

- Hogy érzed magad ha nem tudsz feneket mosni egy wc-zés után (pl. munkahelyen) ?

- Te tényleg teljesen jól érzed magad, írd le legyszíves jobban az állapotodat hiszen hasonló műtéten estél át.

Lehet hogy nekem azért nincsenek szirmok, mert csak belső aranyerem volt. 2007-ben Dömötör megműtötte volna a kint lévő aranyeret csakhogy az 5 hét alatt magától visszahúzodott, így 2009-ben amikor elmentem hozzá, nem volt külső aranyér.

Előzmény: fiza (4359)