picidio Creative Commons License 2012.02.23 0 0 59417

Hmmm, szép mese, de nekem annyira nem tetszik. :-)

Jelenleg minden radiátor nagyon szépen felmelegszik, tény, hogy az első radiátor a legforróbb. Az utolsó radiátor a konyhába van, és ott is kellemes a hőmérséklet.

 

morgen66 ezzel válaszoltam is, minden radiátor működik..de alul a szelepnél próbáltuk lejjebb venni a termosztátnál lévő radiátort, és a kazán rögtön kikapcsolt. (tekintve, hogy írtam, hogy órákat megy a kazán hogy a fürdőszoba viszonylag felmelegedjen, viszont ilyenkor a szobába meg már túl meleg van) 

A termosztát valóban a legjobb helyen az előszobába lenne szvsz is...csináltam egy másik rajzot, ez talán reálisabb. Tehát a termosztát azon a falon van, ami a konyhával közös. A linket majd tanulmányozom, thx. Hát a f.szoba méreteit most fejből nem tudom, de én úgy saccolom, hogy 25fokot is képes lenne csinálni a 80cm-es radiátor ami a konyhába van, ha a kazán ugyanannyit menne. Mivel ekkora hőmérséklet nem kell - 21nek bőven örülnék - szerintem kevesebbet menne a kazán, ergo a fogyasztásom is kevesebb lenne. (40e volt a legutóbbi számlám, ez 40m2-es lakásra kicsit sokallom)

 

halaloszto jó, hát meglesem megint ezt a szeleptestet, de a külső oldal képe ez a belsőt is megpróbálom lefotózni. Jelenleg is van radiátor a belső falon, ráadásul a termosztát alatt, és a szoba közepén. Épp azon a helyen a leghidegebb a szoba, ahol fekszünk, ahol a legtöbbet tartózkodunk. Azzal sajnos nem tudok mit kezdeni, hogy nincs szomszédom...az egyik oldalon el van adva a lakás, de nem laknak benne...lehet ha a másik oldalamon is eladásra kerül a lakás, ugyanígy járok....

Előzmény: Prefetto (59413)