Megérzés Creative Commons License 2012.02.22 0 0 4365
Szia Lalaura! Köszi az infót a joghurt készitésről!A lányom rendelt is tőlem :görög joghurt csokidarabokkal,ugyhogy el is ment a boltba egy tábla milka csokit venni.Félelmem:hogy mindannyian kórházba kerülünk az új joghurt miatt,szerintem először én fogom kipróbálni.30fokra betettem a sütőbe és ott hagyom kihűlni ,de nem értem,hogy nem romlik ez meg szobahőmérsékleten,mivel tejtermék.Többen írták,hogy nem lesz olyan krémes állaga minta boltié,kissé "nyúlósabb".Ezért valaki azt javasolja,hogy tegyünk egy kicsi tejszint is bele.Szerintem a kecsketejjel még jobb lesz ,mert tejszinesebb mint a tehéntej.Szerinted mikor lesz ez jó,16kor csináltam ma.Hány órahossza?Ha kész,akkor egy tiszta konyharuhával kibélelt szürön egy órát hagyom lecsöpögni(édény kell alá),mert így lesz igazi görög joghurt,krémesállagú.Namajd meglátjuk! Szerencséd,ha te dobozostejből meg tudod csinálni,mert ez olyan mint a"Mehemed aki sose látott tehenet".Még jó,hogy neked hajlandó joghurtá minősülni.
Előzmény: Lalaura (4364)