Tímár Mátyás Creative Commons License 2012.02.20 0 0 12453

:) még kezdö vagyok....

 

az objektum mint egy ősi vár /vszinü természetes?/ földsáccal van védve legalább is az én megközelitési irányombol.a bázis  szabálytalan ötszög alaprajzú, egyik sarkával a bekötö utra "forditva"/rálátással arra?/ . a képen is látszódó sáncokon tuljutva egy éles balkanyar és a mély hóban a látványba belefeledkezve rendkivül "rutinosan" már meg is érkeztem a föbejárat-portaépület elé ahol egy vszinü már rám váró őrbe és a barátságosnak látszó de hangosan ugató kutyájába futottam,zavarba jöttem, kifutott a fejemböl minden "á csak szét szeretnék nézni" tipusu mondoka,intettem és az elakadást is kockáztatva megfordultam.....képet is csak azt az egyet csináltam,már visszafelé...hát nem egy james bond-sztori! :))

de ígérem visszatérek és fotókat legalább csinálok,bár lehet megprobálok kommunikálni az őrrel hátha beenged, ugyanis sajnos az épületek,a torony és környezete eléggé pusztuló képet ad. se a bulgáriára nézö 2 nagy se a torony antennái sincsenek meg,ha jol tudom már régen....

mondom igazábol inkább a hely fekvése zseniális ha szabad ilyet mondanom,abszolut kihasználja a  környékhez képest  meglepöen dombos adottságait az álcázáshoz és a bevédéshez, és a "csel" is tetszett a környéken abszolut hétköznapi majorságba futó úttal /ahol anno tuti visszaforditott volna vmi előörség/ bár tudtam hova megyek még engem is elbizonytalanitott...mindenesetre csak ajánlani tudom akár majd nyári biciklis kirándulásra is környéket.    

Előzmény: charlie21 (12451)