Lalaura Creative Commons License 2012.02.17 0 0 4355

Sziasztok!

Olvasom az utobbi pár nap bejegyzéseit, szerencsére van mit, néha elég ritka a hozzászólás.

Leírnám az én tapasztalatomat, mely kb.3 hete húzódott, szerdáig.

10 éve kínlódok végbél repedéssel, mely vérzéssel és fájdalommal jár. 5 különböző városban -ezekután 5 orvosnál - jártam ennyi idő alatt. Az első szinte rögtön meg akart müteni, rohanva menekültemm el. Kolonoszkópia után a következő dr. székletlezítót javasolt, semmi mást. Hosszú távon ez sem jött be. Idő mulik, köv.orvos: intimtorna,persze ez sem segít. Ujabb kolonoszkópia, műtét nem szükséges. Elmentem egy másik dr.-hoz: aranyerem van meg kell gyűrűzni. Jó hát legyen. Ne is mondjam később újra visszatér a probléma. Közben az idegeim lassan cafatokban. Nem is a fájdalom, a vérzés idegesít. Tavasztól késő öszig szinte rendben is van, de a tél újra előhozza. Kérdezem a házi orvost: hova tovább?

Pécset javasolja, egy tapasztalt profot. Irány Pécs. Elszántam magam a műtétre, amit eddig kipróbáltam semmi sem oldotta meg 100%-ban a gondomat. És jött a meglepetés: nem lesz műtét-lézerrel meg pláne nem, ahogy mondta: Isten ments, többet árt, mint használ. Ha 10 éve megvan, együtt tudok vele élni, be van hegesedve. Hogy néha előjön? Írt fel egy újfajta krémet, azt használjam legalább 3-4 hónapig. És örüljek, de nagyon, hogy 10 évvel ezelőtt nem lettem megműtve, mert az akkori ismeret és a mostani technika között óriási a külömbség.

Hát mitmondjak: hiszek neki, ha Ő mondja, nem lesz műtét. Ha előjön, majd összegyógyul. Pár év múlva, ha valóban elkerülhetetlen lesz, talán még nagyobb lesz az ismeret e területen.

Ja igen, még valami: ASZALT SZILVA. Ez az én tapasztalatom, kár, hogy eddig nem jöttem rá. Csodákat tesz. Napi 10-15 dkg elég, és a hatás nem marad el.

Mindenkinek jobbulást!!!!!