pági (prücsök) Creative Commons License 2012.02.17 0 0 31642

Sziasztok,

 

Nem kevés küzdelem után sikerült rájönnöm a bejelentkezési módomra a topikon, tényleg rég jártam itt.

Most nyugott napok vannak a cégnél, így tudok egy kicsit szörfölni és látom topiktali lesz. Az egyik szemem sír, a másik meg nevet, mert elígértem magma arra a hétvégére Gyulának egy baráti társasággal. :) Még sosem jártam ott, így nem mondom már le, talán addigra a hó is engedi, hogy lejussunk… Pedig milyen sokan lesztek és sok régi-új is, szívesen találkoznék veletek!

Sajnos az elmúlt fél évben fórum és varrógép közelében is keveset leledzem. Ennek az az oka, hogy tavaly “Blankával álló” lettem és elköltöztünk, kettesben pedig nehezebb összeszerveznem a varrást és a családi életet, de azért ezt-azt varrogatok időnként, ez a blogon azért látszik. Az utolsó babám tavaly nyáron készült és még nem is debütált sehol. :)

 

A tavalyi gurulósban még benne voltam, de nem tudom hol akadt meg a dolog. Én az enyém csupszkámat úgy emlékszem tovább küldtem, de kapni nem kaptam egyet sem.

 

Gyöngyöző Kék Tavak Tündérébe beleszerettem.

Kaoka bordó kabátos közös varrás ötlete pedig fel is lelkesített újfent a bababvarrásra – bár még végére sem értem a hozzászólásoknak. :)

Amaranta szerelmes hóemberei is imádnivalóak. Én még egyelőre élvezem a telet, ezt a havas időszakot szeretem. :)

Timkebimke,

Nagyon egyediek lettek a Tildás balerinák! Igazán szeretem, mikor így benne van az alkotó valamiben és ez a stóla! (Vagy pelerinnek hívják?)

 

Csak 10 oldalt vállaltam be a visszaolvasásban. Lehet, hogy ebben a nagy havazásban még több is belefér délután…

Szép napokat mindenkinek és jó varrást.