alongtimeago Creative Commons License 2012.02.16 0 0 4350

Ezek a szirmok...nekem nincs és soha nem is volt a lézeres műtéttől, pedig szinte minden lézeresen műtött erre panaszkodik. Sőt a műtéttel sem volt semmi problémám, jól viseltem altatásban, utána simán ültem hazafelé a kocsiban, és azt mondtam 3 nappal a műtéttel dogozni fogok olyan jól vagyok. Persze azért 10 napig otthon voltam és csak utána dolgoztam. Fájdalomcsillapítót se szedtem soha.

 

Az iszonyat nagy visszaesés műtét után kb. 3 hónappal következett be, egy krónikus tályoggal ami egyre nagyobb lett, végülis 6 hónapig megvolt, 1000 orvosnál jártam vele (a körzeti doki bevallása szerint életében nem látott még ilyet), tehát a seb elfertőződött. Az érdekessége az hogy a 6 hónap alatt soha még hőemelkedésem sem volt a tályogtól. Az egyik elméletem szerint ennek a hatását érzem a mai napig is, és nem is a műtétét. Ha visszagondolok a műtét után 2 hónappal voltam egész jól.

 

Terveim: meg akarom keresni Ritter László professzor urat is, és ettől függetlenül egy medence MRI-t szeretnék még csináltatni. Ha jól sejtem az ultrahang nem annyira pontos mint egy MRI vizsgálat.

 

Igazából nem tudom Megérzés hogy volt vele, én abban sem hittem soha hogy aranyerem van, ugyanis 2003-ban egy hónap alatt kijött egy kellemetlen viszketés (éjszaka is csinálta sokszor), és az a viszketés volt tartós, égészen a 2009-es műtétig. Sosem volt gondom a wc-zéssel műtét előtt, és nem volt fájdalmas, nem vérzett mint itt sok embernek, én a viszketéstől akartam szabadulni az aranyérműtéttel.

 

Szóval úgy gondolom az én történetem elég különleges, sőt az is benne van a pakliban hogy van egy olyan bajom amit eddig nem ismertek fel az orvosok. A családban is jár az agya már mindenkinek, olyan ötlet is napvilágot látott hogy gerincproblémám van ami kisugárzik a végbél tájékán tehát nekem egy gerincet vizsgáló MRI-t kéne csináltatnom. 

 

Én is sportolok, bár most nagyon visszavettem, csak évi 1000 km-t futok. A műtét előtt ennek a sokszorosa volt az adagom, és jobban voltam vele mint most a drasztikusan lecsökkentett edzéssel. Mindenesetre én nagyon erősen műtét ellenes lettem, viszont annak örülök ha van olyan aki jól van lézeres műtét után mert így lehet esély rá hogy CSAK IDŐ KÉRDÉSE hogy én is jól érezzem magam.

Előzmény: Megérzés (4347)