Kaoka Creative Commons License 2012.02.15 0 0 31627

Sziasztok!!!! :-DDDD Indul a bakterház, megyek a dolgozóba, csak kávézós gyors bekukk és helyzetjelentés. Annyira aranyosak vagytok, hogy hiányoltok, dehogy bántódtam meg, csak kicsit túl vállaltam magamat.

Zsebes tárolót varrtam a bölcsikémbe, meg faliképet a babakonyhába és folyamatban van egy zsebes tároló, ahova minden gyerek el tudja raktározni a saját kincseit, mert állandóan keresgélés van hazaadáskor.

Minden zsebre ráhímeztem a jelüket és oda lehet pakolászni az otthonrol hozott dolgokat. Előfordult, hogy más vitte el a kedvenc alvókát, aztán soha többé nem került elő. :-( Mindent rajtunk keresnek a kedves anyukák, hiába szólunk, hogy amiből nincs másik, ne is hozzák be. Na.... :-D

Ilyen elfoglaltságaim vannak és közben visszabetegedtem, persze úgy dolgozok, mert egyébként állandóan itthon ücsöröghetnék.

Csuda szépeket varrtatok. Timke nagyon szuper a balerína. Pihe, örülök, hogy elkezdtél babázni, remélem ott leszel a talin"mint babás". A maranta csúcs szuperek a hóembereid, tuti leutánozom. A hóember, a szarvas és a baba a szivemcsücske. Esetleg van valami minta hozzájuk, vagy csak úgy magadtól varrtad?

Nekem is megfelel a közös baba minta.

Nagyon készülök a talira, remélem azért addig tudok jönni, de jönnek a Kanadai rokonaim is, hogy fokozzam a dolgokat. :-) Puszi mindenkinek és Julcsika Te is jelentkezz, meg Aledi és a többiek is.  Hozzatok sok mutogatni való babát. :-)))