alongtimeago Creative Commons License 2012.02.15 0 0 4345

Szia Megérzés !

 

A nagy kérdés hogy érzed magad 4 évvel a műtét után ?

Igazából engem az érdekel hogy akit egyszer az életben lézeresen megműtöttek van-e esélye meggyógyulni, vagy legalább azt a szintet visszakapni mint műtét előtt volt ? Az orvosi vélemények kevésbé érdekelnek, csak az számít mit érez az ember.

Szóval te hogy vagy 4 évvel utána ? Én még csak 2 év 9 hónappal vagyok túl a lézeres műtéten, de a precíz naplómat visszanézve (még jó hogy vezetm :) nekem 2 év és 5 hónap kellett műtét után hogy bizonyos fenék feszítés ne fájjon, és műtét után 1-1.5 évvel még a mellúszás lábtempója sem volt kellemes. Elnézést hogy ismétlem magam, de szerintem az Ars Medica honlapon egy pici elírás van: a gyógyulási idő nem 4-6 hét hanem 4-6 év, végülis nem nagy probléma, pár betűt összekevertek ennyi :)

 

Arra is gondoltam hogy lassan nyitok egy új fórumot, ami kimondottan azokról szól akiket műtöttek és minimum 1 év eltelt, s ki hogy érzi magát ? Sajnos erről van a legkevesebb információ itt. Ez nagyon hasznos lenne annak is akik azon gondolkodnak hogy megműttetik magukat. Mert enélkül azt hihetjük hogy a műtét egy jó dolog. S ráadásul szembesíteni lehetne egymással a műtéti eljárásokat és orvosokat.

Előzmény: Megérzés (4342)