secperc Creative Commons License 2012.02.07 0 0 49127

Kedves Új Gazdik:-)))

 

Annak idején mi is szétaggódtuk az agyunkat és mindwen rezdüléséről azonnal ide irtunk, hogy most mit is csináljunk. Aztán kaptunk 6-8 különböző tanácsot, amitől talán még tanácstalanabban lettünk, mint voltunk:-)))

Aztán szépen kialakul minden, mert minden kutya más, s nem lehet egy sémát ráhúzni minden kutyára. Az én ebemmel a kajálás volt mindig a fő probléma, mert 9 hónapos kora után az istenek sem ette meg a tápot. Igy azóta is főzök neki, de ne tudjátok meg, milyen áron tanultam meg, hogy a főtt kaja a lényeg:-((( Ha van kedvetek olvassatok vissza (2009. 09. 29-i beirásom)

Ha valaki féltette a kutyáját, az én voltam, mert 54 évesen kaptam berryt 8 hetesen, úgy, hogy nem értettem a kiskutyákoz semmit. Kriseva tudná megmondani, mennyit rinyáltam neki a telefonba, ha már berry egyí hangosabbat szusszant - kétségbe setem:-))) Ma is meg van ez a szokásom, ha nincs minden rendben, és valami eltér a normálistól - hivóm Őt először, aztán doki, ha gáz van. miután berry allergiás kb. 90 féle dologra, igy évente 2x járjuk az allergiás kálváriát élete végig. Szóval mindenki a saját kutyájánál alakitsa ki a napirendet, persze a szakirodalom is, ahány annyi féle:-)))) Mindenki a szuverén tapasztalata szerint cselekedjen aztán majd kialakul:-)))

Sok sikert Nektek, és higgyétek el, minde kutya felnő:-))))