donci2 Creative Commons License 2012.02.07 0 0 49121

Szia!

Hörcsöghöz: azért ne hagyd őket egyedül, mert ha a labi játszani akar, akkor elég féktelen tud lenni és azt a hörcsög nem biztos, hogy bírja :)

Dagihoz: én folyamatosan száraztápon tartottam. kölyök tápot kapott egy éves koráig. anno azt a tanácsot kaptam, hogy az etetési táblázatban levő mennyiségtől kb 10%-kal kevesebbet adjak neki. a probléma a túlsúlynál az, hogy amennyiben hajlamos a könyök-csipő diszpláziára, később előjöhet. az okosok még azt is mondták, hogy jó etetéssel, az enyhe diszplázia rejtve is maradhat.

 

korábban jeleztem, hogy az eb bent alszik a házban. na ez még mindig így van és várhatóan a héten még így is lesz. nagyon óvatos duhaj és megbecsüli magát. nem hiszem el, hogy 7-8 órát a számára kijelölt helyen -ami kb 1 négyzetméter- tartózkodik. imádom!

 

+1 komolyodik nagyon! a hétvégén olyat sikerült vele megcsinálnom, amit eddig soha. elindult a "haverokhoz" játszani. futás közben behívtam és visszajött! azt hallottam, hogy a labiknál ez a másfél év nagy vízválasztó.... kezdem elhinni!

Előzmény: Törölt nick (49119)