Törölt nick Creative Commons License 2012.02.04 0 0 9327

Nem tudom honnan veszitek hogy az első szám ingyenes?

Én nem találtam egy erre utaló mondatot sem:

Általános szállítási feltételek

 

1. Megrendelésemmel elfogadom ajánlatukat és Editions Atlas SA ügyfél leszek. Az Editions Atlas SA ügyfeleként folyamatosan további „Haszongépjárművek" különleges modelleket kapok, de bármikor eldönthetem, hogy nem kívánok továbbiakban az ügyfelük maradni.


2. Megkapom a „Haszongépjárművek" üdvözlő csomag 1 tehergépkocsi modellt a színes dokumentációval és az ajándékomat a Csepel hűtőmágnest 990 Ft-os* áron.


3. Ha az üdvözlő csomag átvételét követő 8 munkanapon belül nem kapunk Öntől elutasító választ, abban az esetben 4 hét múlva elküldünk Önnek egy

újabb haszongépjármű modellt színes dokumentációval és az ajándékot, egy lefűző mappát 4290 Ft-os* (+690 Ft postaköltség) kedvező áron.


4. Ezután 4 hetente elküldünk Önnek egy újabb haszongépjármű modellt csupán 4290 Ft-os* (+690 Ft postaköltség) áron.


6. Az „Haszongépjárművek" modelleket az ügyfél 30 db szállítmány megküldése útján szerezheti meg. Egy év alatt a szállítmányok száma 13 lesz.
7. Nem kell előre fizetnie, Ön mindig a csomag kézhezvétele után fizet.
8. Az ajánlatunk kockázatmentes. Bármikor szabadon, magyarázat nélkül véglegesen leállíthatja a csomagok érkezését telefonon vagy levélben.
9. Ha nincs teljesen megelégedve az egyik küldeménnyel, 8 munkanapja van arra (a határidő a szállítási nap másnapjától számítandó), hogy eldöntse, megtartja az árut vagy visszaküldi (visszaküldés esetén csak a visszaküldési költséget fizeti). A haszongépjármű modellek visszaküldése nem jelenti a további szállítmányok lemondását!
10. Dönthet úgy, hogy nem szeretne többé Editions Atlas SA szállítmányokat kapni. Ezen kérését bármikor, magyarázat nélkül közölheti levélben vagy telefonon.
11. A szállítás során megsérült haszongépjármű modellekre cserekötelezettséget vállalunk
12. Olyan ügyfeleknek nem áll módunkban szállítani, akiknek cégünkkel szemben fennálló tartozása van.
*Editions Atlas SA fenntartja a jogot, hogy a gazdasági körülmények változása esetén felülvizsgálja az árakat.

Előzmény: multec (9326)