A nevem: nick. Creative Commons License 2012.01.28 0 0 18022

Ok, okozat.  Azt hiszem, igen szemléletesen mutattam be az okot - ebben kis statisztám igen nagy buzgó segitségem volt.

 

Aki nem hiszi, járjon utána...:

 

:)

 

 

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__620624-miert-utaljak-a-zsidokat__oldal-2

 

VOLTAIRE: "Miért utálják a zsidókat? Ez az ő törvényeik elkerülhetetlen következménye: vagy mindenkit uralni akarnak, vagy azt akarják, hogy az egész emberi nem gyűlölje őket..."
"A zsidó nép engesztelhetetlen gyűlöletet mutat minden nép iránt. Minden uralom ellen lázad. Mindig uralkodni akar, mindig kapzsi mások jólétét illően, mindig barbár - alázatos, ha szegény, dölyfös, ha gazdag."
VOLTAIRE: "Úgy tűnik, hogy ti vagytok a legbolondabbak. A kafferek, a hottentották, a guineai négerek sokkal okosabb és becsületesebb emberek, mint a ti őseitek, a zsidók. Túltesztek minden népen szemtelen mesék kiagyalásában, rossz viselkedésben és barbarizmusban. Megérdemlitek büntetéseteket, mert ez a ti végzetetek." (Egy zsidóhoz írt leveléből, aki azért írt neki, hogy az antiszemitizmus miatt panaszkodjon.)"
"VOLTAIRE: "Csak a zsidók tudatlan és barbár nép, akik a régóta egyesítik a legpiszkosabb dölyfösséget, a legutálatosabb babonákat, a leglegyőzhetetlenebb utálatát minden népnek, akik eltűrik, és gazdaggá teszik őket." (Juif, Dictionnaire Philosophique) "

 

kedves kiskertészek!  Köszönet illet bennetek, hogy a nyájas olvasó segedelmetekkel tisztábban lát.

 

:)