titkár úr/herics Creative Commons License 2012.01.24 0 0 5653

Mátra Teljesítménytúrázója mozgalom 2012

 

Fontos infók, újdonságok

KEDVES ISMERŐSÖK, TÚRÁZÓK!
(Elnézést kérünk, előző levelünk egy rossz verziót tartalmazott!)

El jött az új év, egy új lehetőség, új kihívás, új feladatok és új túramozgalom! Az elmúlt évben útjára indított Mátra teljesítménytúrázója mozgalom nagy sikert aratott, összesen 162 fő teljesítette a mozgalom három elérhető fokozatát!

A teljesítőknek ezúton is gratulálunk! Továbbá köszönetünket fejezzük ki a támogatóinknak és a rendező egyesületeknek, szervezeteknek, hogy a túrájuk színvonalas megvalósításával hozzájárult a mozgalom, ezáltal a saját rendezvényük sikeréhez is!

Ahogy már észrevehettétek megújult a honlapunk,  a www.ttura.hu,   és ezzel párhuzamosan sok újdonság is bevezetésre került a mozgalom életében, a cél és a mozgalom mondanivalója, eszmeisége ugyan az maradt, mint az előző évben!  Sőt, reméljük, hogy ennek köszönhetően erősödik és egyre több emberhez eljut!

 

Az első és fontos változás, hogy 2012-től már nem csak egyénileg, hanem csoportosan is lehet nevezni a mozgalomra!

 

További fontos változás, hogy nem elég az igazolófüzet birtokában lennünk, awww.ttura.hu oldalon is regisztrálni és nevezni kell, majd év végén itt kell igazolni a teljesített túrákat is! Természetesen az igazoló füzetre továbbra is szükség lesz, mert a pecsételt igazoló-betétlapot majd csatolni kell az elektronikus igazoláshoz! Az igazolófüzet első ízben a Téli Mátra túrán lesz elérhető, 2012. január 28-án Mátrafüreden. (www.matraberc.hu)

 

Fontos, hogy egy e-mail címre csak egy személy regisztrálhat és nevezhet! Valamint az is, hogy pontosan kell megadni a személyes adatokat, mert utána ezeket fogjuk használni az értékelésnél!

Akinek problémát okoz az elektronikus nevezés, igazolás annak továbbra is készséggel állunk segítségére a túrákon a rajtban és a célba, és beregisztráljuk! 

Idéntől kötelező az elektronikus regisztrálás, tehát ez megkerülhetetlen! Erre azért van szükség, hogy leegyszerűsítsük a mozgalom értékelését és adminisztrációját, ez mindannyiunk érdeke!

(Előfordulhat, hogy a regisztrálás után egy hiba üzenet jelenik meg, de ez csak kompatibilitás hiba, ettől még a regisztráció sikerül, és lehet nevezni!) 

A csoportos nevezésből adódóan a csoportokat külön díjazzuk, a csoportos nevezéshez minimum 10 fő nevezése szükséges egy szervezetből!

Az első 10 nevezőnek valamint az első csoportos nevező szervezetnek a Téli Mátrán 500Ft/fő kedvezményes áron biztosítjuk a nevezési díjat!

Nevezésre reggel 07:00-től lesz lehetőség!

Az elektronikusan nevezők is versenybe szállhatnak, mindenképpen az fog számítani, hogy ki fog oda érni a füzetért az első 10 között, valamint kik jelentkeznek első csoportként!

A 11-20 nevező Mikuláscsomagot kap ajándékba!

Keress minket a Mátra teljesítménytúrázója Molinó alatt! 

 

Szívesen látunk minden érdeklődőt egyesületi tagjaink sorában is! Ha szeretsz kirándulni, túrázni itthon és a Mátrában, valamint a környező országok hegységeinek rejtelmeit is fel szeretnéd fedezni, akkor itt a helyed! A részleteket és túráinkat a honlapunkon megtalálod (www.herics.hu)! Ne hagyd ki életed nagy élményét, gyere velünk, mert vár rád a jó hangulat, a kaland és a Mátra!