Vikoo Creative Commons License 2012.01.23 0 0 26691

Sziasztok Scenic tulajok!

 

Most szólok először hozzá a fórumhoz.

Nézem a fórumot mióta nekem is van Scenicem, de sajna nem találom a megoldást a kérdésemre. Remélem Ti tudtok segíteni.

Nekem kb. fél éve egy 2004-es 1,9-es 7 személyesem van, 250 ezer kilométerrel az órában.

Először is, a leírások alapján sajna nem tudok rájönni milyen felszereltségű lehet. Szerintem ez egy listáról összeválogatott darab lehet.

Ami van benne:

- digit klíma, 6-os váltó, eső- és fényszenzor, elektromos tükör, sötétedő tükör, deréktámasz, CD-hifi 6 hangszóró, 6 légzsák, fém kilincs kívül-belül, könyöktámasz rekesszel szivargyújtóval, könnyűfém felni, nem szabadkezes kártyás indítás, automata ablakok 4db, (lista nem teljes, a többi az alap cucc)

Ami nincs benne:

- szemüvegtartó, bőrülés, ülésfűtés, tempomat, szivargyújtó hátul, és ami az érdekes az ajtókban a kisebb zseb ami felfelé nyílik!!!

Ezek tudatában szerintetek mi a megoldás?

És még annyi, hogy hogyan kell kivenni a vezető ülés alatti fiókot? Bárhogy is néztem, nem tudom kivenni.

 

Válaszokat előre is Köszönöm.

 

Egyébként imádom az autót. Na meg a család is. Mi négyen vagyunk, és ebbe marhára beférünk még a nagy babakocsival is, de volt már példa arra is hogy 7-en mentünk pestre (400km oda-vissza) igaz kevés cuccal. Jó érzés megtalálni a parkolóban, és még jobb vezetni. Jól megy, minden tekintetben nagy és még meg is nézik, idősek fiatalok. Vannak hibái (toronycsapágy gatya, kicsit eszi az olajat, izzók az utastérben kiégve, ezek orvoslás alatt), de ezekkel együtt lehet élni, mint minden más autónál. Most télen nekem 7et eszik, de ez betudható annak is, hogy kisvárosban nincs ideje bemelegedni (szinte sosincs üzemi hőfokon).

Na ennyit akartam mondani.

 

További szép napot.