Maestro8512 Creative Commons License 2012.01.18 0 0 63756

 

A kazánházban van a hordó, 17-18 fok alá még éjszaka sem megy a hőmérséklet. A gyufát a cefre teteje fölött kb 1 centivel tartottam. A tegnapi nap folyamán többször átkevertem, és így végig égett, de ma reggel, a pihent cefre felett már elaludt a gyufa.  De ennek ellenére holnap már egy adagot lefőzök a cefréből, aztán majd kiderül, hogy mi lesz.

 

 

<quote>"A gyufát a hordó vagy a benne lévő cefre felszíne fölé tartottad? Ha nem volt meleg helyen csak mondjuk 10°C környékén, akkor simán elképzelhetőnek tartom, hogy még nem forrot ki teljesen. (a narancsom is kicsivel több mint 1 hónapig forrot a ~10°C-os pincében). Nagy bajt egyébként nem csinálsz vele ha már most főzöd is, sok átalakítandó cukor már nem lehet benne, csak még nem fordult át.

 

Ui: A belerakott cukor mennyiségétől függően is megnyúlhat a forrás ideje."</quote>

Előzmény: Lepár-LÓ (63693)