Jena307 Creative Commons License 2012.01.14 0 0 39603

Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

 

Az a gond hogy az autó nem az enyém lesz hanem az apósomnak, de ő csak az MTZ-hez ért, és az összes ilyen ügyek az én vállamat nyomják. Tehát válasszam ki, keressek belőle egy jót, aztán ha nem tetszik én leszek a hibás :)

Az öreg tisztaság mániás, még a traktorokkal sem áll be sarasan a garázsba (igen garázsban állnak) így én tudom hogy nemigazán fogja sarazni, mert unja mosni, meg félt is mindent, meg életében nem terepjárózott, így szerintem egy g mercit is elakasztana simán.

Tehát így kell nekem okosnak lennem, mert ha megdöglik akkor az is az én melóm, mármint megjavítani/javíttatni. Szerintem is ideálisabb lenne az L200, de tudom hogy nemigazán sarazna vele, igaz a hasmagasság jól jönne, de nagytöbbségében aszfalton menne kb 90%ban, arra meg felesleges, meg tényleg sok a fogyija. Nehéz az ügy.

tervezi ő hogy majd terepet jár csak tudom hogy nem fog, faluban elszaladgálni is nagy az L200

Néztünk egy ilyet Kecskeméten, azt mondta neki egy ilyen kellene mérteben csak legyen 5ajtós meg legyen csomagtartó, tehát ettől picit nagyobb, ezért bonyólódtam bele a grand vitarák keresésében.

Ugyanekkor néztük az L200at is.

 

Előzmény: spapda (39582)