Érd Emese Creative Commons License 2012.01.10 0 0 115

1./ Nekem senki nem ad tanácsot, mert nem szorulok rá, persze az Önére sem.

 

Dehogy is nem! A hsz – eiből egyértelműen kiderül, hogy ki, mikor és miért……

 

2./ Én vállalom a nevemet, mert ezt így tartom helyesnek.

 

Ez rendben is van, mivel Ön közszereplő. Had tudja csak mindenki, hogy Ön milyen ember!

 

3./ Ön álnév mögé rejtőzik és így osztja az észt.

 

Nem teszek így, tekintve, hogy Ön – is tudja az e – mail címemet – ne állítson mást, hiszen bizonyítani tudom, hogy az e – mail címemre üzenetet is küldött! Ezen felül, a telefonszámomat is tudja, mert ha nem így lenne, nem tudott volna felhívni, mikor is a rendezvény kapcsán - ahol Ön a megbeszéltek ellenére is túllépte a megállapodott időkorlátot, akkora szájmenése volt -, közölni vágyott a diktátumait!

 

4./ Azt mondja ez ilyen műfaj? Akkor Aradszkit saját névvel tessék felelősségre vonni.

 

Dr. Aradszki András Képviselő Urat nem kívánom és nem is kívántam számon kérni. Tekintve, hogy a módosító javaslatával – melyben a MOL kutakon is szerette volna lehetővé tenni a dohányértékesítést -, maximálisan egyet értek! Tudja miért? Azért, mert az átutazók így megvehették volna a dohánytermékeket, mely jövedéki adóbevételt jelentett volna ennek a rémséges hiánnyal küzdő Országnak! Ön tudta ezt, vagy csak szájal?

 

5./ Mindenre lehet választ adni, de álnéven írott, zagyva dolgokra nem.

 

Ez már csak azért is marhaság, mivel az Ön által választott „álnév”, a 3.144 - ami mondjuk hibás is, mivel az ezres helyén 1 áll!!!! , a PÍ, ami egy irracionális szám! IRRACIONÁLIS. Érti ugye? Ha Ön pedig notóriusan (segítek: állandóan, folyton - folyvást, minduntalan....) a nevemen szólít, miért is írok én állnéven? Ismét egy tetten ért füllentés. Ez van.

 

6./ Ezt a fórumot kb. 10-en írják évek óta és 20-an olvassák, csak nem gondolja, hogy ez lefedi a várost?

 

Erre mit mondjak. Ismét sikerült több ezer embert leminősítenie. Borzalmasan buta dolog volt.

 

7./ Az , hogy engem a maguk fajták hova sorolnak, nem zavar különösen.

 

Az mondjuk mindegy is, hogy én Önt hová sorolom. Tekintve, hogy eszembe sem jutna Önre, vagy a Pártjára szavazni! Az azonban, hogy az Önt olvasó ezrek Önt hava sorolják, az már megint nem nekem fáj. Az majd Önnek, meg az Ön hitsorsosainak fog fájni, mikor is kiírják magukat a hazai politikai környezetből.

 

8./ Az, hogy mi az "épeszü" dolog, nehogy már Ön határozza meg nekem.

 

Dehogy teszem „barátom”! Azt maga teszi! Ön megmutatja, hogy mi nem ép eszű, aztán majd a szavazók döntenek a maga és a hitsorsosai sorsáról.

 

9./ Ha majd egyetlen érvemre , érvvel fog válaszolni, akkor partnerem lehet, de addig csak silány, mocskolódó stilusával járatja le saját magát.

 

Ezt önkritikának veszem. Ha megkéri az Ön kezét vezető csodakommunikátorokat, hogy világosítsák föl Önt, rá fog jönni, hogy eleddig kizárólag Ön mocskolódott. Tette ezt mindenkivel, aki nem volt hajlandó azt a zagyvaságot éltetni, amit ön iderótt (ró = Ír, csak amolyan régiesen).  Arról pedig, hogy tőlem milyen érvet várt el, fogalmam sincs, tekintve, hogy Xantit, a 2030 - at ócsárolva, velem nem is kommunikált.

 

10./ Szóljon hozzá, és cáfolja, hogy az szdsz nem támogatta a könnyü drogokat...ezt nem is nagyon lehet, igaz?

 

Most akkor drága Uram! Szóljak hozzá, tehát alkossak véleményt, vagy cáfoljam. Mert, ha cáfolni akarom, akkor azt nem fogom tudni – még akkor sem, ha ez nem az SZDSZ, hanem egyes képviselőik véleménye volt -, tekintve, hogy ezzel magam sem értek egyet. PUFF! Na most? Bár hogy jön ez ide?

 

11./ egyébként én sehol nem hözöngtem, csak szerettem volna megértetni a maguk fajtájával is, hogy mi miért történik a gazdaságban. Nem egyszerü feladat, de még nem adom fel.

 

Ez a fajta dolog nem ismerős önnek a történelemkönyvekből? Hagyjuk ezt, kérem ne Zsidózzon, mivel ilyen alacsonyra Ön sem süllyedhet. No de tényleg: A gazdasági folyamatokat kérem ne magyarázza el nekem, lévén magam is közgazdász. Tehát, ha véleményt akarok alkotni, higgye el, nem Ön lesz a hiteles forrás. Ezen felül. Tényleg nem egyszerű feladat. Higgye meg, Ön se vállalja fel, mert belebukik.

 

12./ Ezzel a károgással / Pl Konrád, Csőzik volt párttársa / isszonyú károkat okoztak Hazámnak. Ezt szeretném , ha megértenék....mert nagyon egyszerü.

 

Drága Uram! Ki károg itt? Ja és ki az a Konrád, meg kik azok, akik nekem – mint totálisan függetlennek - a párttársaim? Ezt már csak azért is kérdezem, mert Ön anno azért volt hajlandó elfogadni a meghívásomat az ingatlan adó elleni megmozdulásra, mert elismerte, hogy nem pártoskodom! Most akkor mikor nem mond/mondott igazat? Ja! Még valami. Ön szerint, ez egyszerű. Szerintem meg nagyon nem az. Véleményem szerint az egyszerű az, aki ezt annak képzeli! Valamint ha kérhetem, a hazánkat ne tessék kisajátítani, már csak azért se, mert Önnel nem biztos, hogy „csak” én nem értek egyet!

 

13./ Tegnap néztem a "3 tenort" az ATV Újságíróklub címü förmedvényében / mondtam, hogy mazochista vagyok /, olyanok akarnak lenni?

 

Én nem néztem. Ha Ön igen, az nem engem minősít. És itt a pont!

 

+1./ Most érje be ennyivel.

 

Öntől, már ez is rengeteg volt. Sajnálom Önt, azt hittem Ön egy Igaz Magyar, Ön egy a hazánkért tenni akaró Ember! De látnom kell….