megtorlo22 Creative Commons License 2012.01.04 0 0 2333

Hej Muki ezt az Erdei Györgyöt jól fejbekaphatta a marha szöveg dumája.

Minap pont a híradóban halgattam hogy a világvégéről beszéltek, valakik riogatják az embereket (hüha), valaki például pont a hiradóban volt hogy a maják állítólagos utodja azt mondta h nem lesz világváge csak valami megtisztulásos izé ( ezeket is jol fejbeütötte valami baromság)

 

Nos nehogy már bemeséljék nekem hogy jön a megtisztulás vagy mi az egy marhaság. Az orszagákban minden ár az egekbe nö ,két napja a benzin 399 ft volt ,tegnap 405,9 ,ma meg 411,9. Erre mondják hogy megtisztulunk és békés boldog éveket töltünk el a földön.

 

A valóság az hogy az a bizonyos Niberiu vagy mi télleg el fog haladni megint a föld mellett állítólag de nem katasztrófa, nem becsapódás, nem pólusfelcserélődés és semmi természeti katasztrófa nem fog fenyegetni. A VALÓSÁGBAN más fog bekövetkezni.

 

Az árak a piacon a magasba fognak szökni, még több lesz a munkanélküliség és egyéb belső zavarok fognak szerintem jelentkezni és ez válságot, majd háborút fog okozni.

 

Nyugtatnak minket h meg fogunk tisztulni de mitől???  Attól hogy éhenhalunk, az árak az egekbe szöknek??

 

Feltalálták már az elektromos autot miért nem vezetik be de sokkal olsóbban mint a benzineset. Emelik a nyugdijkorhatárt , röhej mondhatom elérjük 2012 végére h 70-re is felemelik a korhatárt?

 

Tehát szerintem maga az ember fogja okozni a véget. Nem tudunk végre felébredni és arra gondolni hogy melyen is lenne a jo világ, a vég kezdete pedig közel van , csak 11 hónapnyira és az óra ketyeg:))), 11 hónap múlva abba a világba csöppenünk hogy a nyugtalanság lesz a fő gondolat