G(Dzsí) Creative Commons License 2011.12.20 0 0 34683

Na, megint ott tartunk, hogy te mondod meg, hogy ki írhat ide, mikor, milyen témában, stb. S még feljogosítva érzed magad minderre, mert te írsz túrabeszámolót, akkor már neked jogod van mindenre, arra, hogy ki mit gondolhat, írhat, hogyan kéktúrázhat, milyen formában, milyen indulással, illetve, hogy hogy képzeli valaki, hogy ötödszörre teljesíti. Esetleg feltűnhetne, hogy ez nem a saját belső topikod, s hogy vannak mások, akik másképp gondolnak dolgokat.

 

Az észt folyton te osztod és fikázol másokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint te - egyébként szerencsére, helyesen - s akiknek más véleményük van, mert te, mint kéktúrázó, jobban tudsz mindent és annak úgy kell lenni, s persze mindenki más meg hülye. ( "mindenki más hülye, csak én vagyok helikopter").

 

A tüske benned van, nem bennem, engem nem zavar, hogy ki milyen formában túrázik.

 

Az elnézés, vagy bocsánat kérés pedig továbbra sem erősséged, - amely kérdéskörön megint szépen túlugrottál - ellenben másokkal. S csak saját magad minősíted ezzel is.

 

Még jó és nagy-nagy szerencse, hogy te nem vagy kioktató és még jó, hogy te nem gondolod, hogy te sz.rtad a vadakat meg az erdőt, mert ehhez is te értesz mindenki másnál jobban, mert mások megélnek belőle, nem dolgoznak, lopnak, csalnak, stb. a te pénzedből. Váó.

 

Köszönöm mindenki nevében kedves Orákulum, hogy felnyitod a szemünket.

Előzmény: Törölt nick (34682)