G(Dzsí) Creative Commons License 2011.12.20 0 0 34675

 

Te ezt is jobban tudod, hogy hol dolgozom. Tök jó. (Nem dolgozom erdészetnél, soha nem is dolgoztam). De ha ott is dolgoznék, akkor is több közöm lehet bizonyos dolgokhoz, mint egy szimpla erdőjárónak, pláne, ha az erdőről van szó. Mert mondjuk az lenne a szakmám. Te vagy félreértésben azzal, hogy azért mert az erdőt járod, feljogosítva érzed magad arra, hogy megmond, hogy mi a helyes egy erdőben, meg hogy hogyan kell egy erdőben gazdálkodni. Na, ez a paradoxon . Az meg, hogy Te azt gondolod, hogy aki az erdészetnél dolgozik, az mind szar-szemét ember, aki utálja a természetet és természetjárókat, téged minősít.

 

Mint ahogy az is, hogy ( "ittasan"?) más nicknéven arról írsz nekem, hogy arrogáns stílusban írok, mire én jeleztem, hogy ha valaki bántónak érzi azt - mert félreérti a stílust - akkor attól elnézést kérek. Hozzátettem, hogy ezt elvárom másoktól is, azoktól, akik szintén arrogáns stílusban írtak, válaszoltak nekem. (Ezt rád is értettem). Érdekes módon, te erre, nem írtál olyat, hogy elnézést.

 

Na, ez kettőnk között a különbség. S ha ez lenne egy erdészeti dolgozó között a különbség egy túrázóval szemben - jelen esetben Veled szemben - hát akkor sajnos azt kell mondjam, hogy ez nem válik az előnyödre, neked, mindenttudó turistának.

 

Arról külön nem értekezem, hogy miért lenne paradox, turista fórumra írnia egy erdészeti dolgozónak, ami gondolat szintén egy szép szegénységi bizonyítvány veled kapcsolatban. Munkától, szakmától függ, hogy ki, hova írhat? Tudod, te egyáltalán miről beszélsz?

 

Arról pedig, hogy ide írsz a túrákról, azt senki nem veszi rossz néven és senki nem szól negatívan - miért is tenné - , de pl a buszozásos kijelentéseid Güszi nevében is visszautasítom. (Te meg úgy látszik abban éled ki többek között magad, hogy másokat baszogatsz itt, a különböző topikokon, mert nem úgy táncolnak, ahogy te fütyülsz. Talán azért, mert nem te fizeted a prímást).

 

Az alábbi mondatoddal kapcsolatban pedig "de ne akard hogy szóljak ennél jobban" meg csak annyit, hogy ne fenyegess, vagy fenyegetőzz itt.

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (34670)