Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 34670

Frázisokat puffogtatsz tényekkel szemben.

Korábbi hsz-eid szerint inkább Te vagy az aki másokra akarja erőltetni elképzeléseit...mert erdészetnél dolgozol.És azoknak persze mindig igazuk van.A turistákkal szemben.És Te voltál az aki rá akarta erőltetni az elképzeléseit a turistákra.(néhány korábbi vitában eléggé arrogáns módon)

Ez nem baj,de nem segíti a tisztánlátást a túrázók szempontjából.Te az erdészeteket képviseled paradox módon a turista fórumokon.

Eddig én ezért nem szóltam... de ne akard hogy szóljak ennél jobban.Tisztánlátásról szólsz... akkor mikor az egyik oldalon a munkaadód áll.És akkor itt vége is van a dalnak.Muhaha.

És akkor hogyan is jön ide Güszi?

Vagy az már nem is fontos?

Nem azért szóltam meg mert kéktúrázik és mert nem úgy teljesíti ahogyan én gondolom.

Sokkal inkább azért mert szerintem lebuszozza a távokat amit lehet és ahol abbahagyja utána nem ott hanem a másik ponton folytatja, és így jönnek ki az átlagai amik sokkal jobbak mint bárkié.Bárhogyan feszülök, az enyémnél is jobbak sokkal.

Ennyi.

Nem tudom ezt miért volt érdeked kihozni belőlem.Nekem nincsen önigazolás kényszerem,nekem van életem (sajnos sűrűbb is a kelleténél, ezért szeretem az erdő csendjét),ellentétben egy-két erdészeti dolgozóval akik a turisták mint közellenség ba.ogatásában élik ki magukat.

(évi 70-75 000 km vezetés odavág ám,de erről nem szoktam beszélni)

Én szeretem a Kéktúrát,szeretem járni,szeretem kutatni.Nem csak eszköz a dumáláshoz mint egyeseknek.Szerintem ez látszik azon hogy nem csak akkor szólok hozzá mikor fikázni kell hanem akkor is mikor valami érdekességet találok.

 

 

 

Előzmény: G(Dzsí) (34668)