G(Dzsí) Creative Commons License 2011.12.19 0 0 34668

Csak azért szólok hozzá, mert korábban, egyéb témában kifejtetted felém, hogy baromságokat írok - csakis azért, mert én adott témát mindkét fél szemszögéből próbáltam értelmezni, ellentétben veled és többekkel, akik görcsös ragaszkodással hirdették egyoldalú véleményüket, legkevésbé sem véve a fáradtságot arra, hogy belegondoljanak a mások oldal helyébe - így jelzem:

 

Saját magad is jelentős ellentmondásban vagy, s hogy idézzelek: "Nem veszed észre itt a Te logikáddal az ellentmondásokat? Vagy nem akarod észrevenni." Miért is?

 

Mert utolsó mondatod: "Mindenki higyjen amit akar, csak ne akarja hogy én is elhigyjem". Eddig stimt. Helyes gondolat, mindenki azt gondol, hisz, cselekszik, amit akar.

 

Ezzel szemben két kommentel korábban arról írogatsz, hogy te mit gondolsz a kéktúráról, szerinted mi a hiteles, hogy mihez gratulálsz és mihez nem, meg hogy mit, hogyan kell megcsinálni.

 

Talán ez szintén mindenkinek a saját maga dolga, nem? Talán nem kellene azt képzelned, hogy minden úgy van, ahogy te gondolod, s csak az a jó, amit te gondolsz. S nem mellékesen, már megbocsáss, de leszólni valakit, bárkit, aki kéktúrázik, pláne, aki ötödszörre teljesíti, csak azért mert szerinted nem úgy kékezik, ahogy szerinted kell? Mégis, milyen alapon?

 

S ez így, több, mint furcsa és igencsak ellentmondásos az előző kijelentéseidhez képest.

 

Az önigazoláskényszer meg pont rajtad látszik, amikor a saját magad elképzelését próbálod másokra erőltetni.

Előzmény: Törölt nick (34667)