Törölt nick Creative Commons License 2011.12.19 0 0 34663

Bővebben:Pálmai Vencel mondta hogy a kéktúra célja az ország természeti és épített szépségeinek bemutatása,nem több,nem kevesebb.A többire ott vannak a teljesítménytúrák.

Ezt a topikot kevesen írják, sokan olvassák.Milyen példát mutatunk így nekik ha csak az a cél hogy egy szakaszt minél gyorsabban annál jobb alapon teljesítünk? Ki mondta Güszinek hogy még idén teljesítse ötödszörre(!) a kéktúrát?

Miért is fontos ez annyira?Én ehhez nem tudok gratulálni,mert nem gondolom hogy ez hiteles és azt hogy ezt így kell csinálni.Mert nem. Ez valamiféle önigazoláskényszer mindenáron.

Én most kezdtem másodszorra a kéktúrát, mindemellett úgy gondolom utoljára.Amit az első teljesítés alkalmával nem sikerült megnéznem azt most meg fogom tenni,megteszem.Ennyi.

Túratársammal beszélgettünk valahol Abaújdevecser és Fancsal közt a kéktúráról:

Az első olyan mint az első szerelem,az első nő az életedben:Igyekszel a legjobb formádat nyújtani,kicsit görcsösen akarod minden szakaszát (numerát) csak hogy meglegyen és elégedett vagy ha sikerül és megvan.

Második: sokkal érettebben kezdesz neki,sokkal tapasztaltabban, minden szakaszát élvezed, minden méterét, és emellett törekszel rá hogy a legjobbat hozd ki belőle.Tapasztalatod miatt minden sokkal jobban sikerül is, sokkal jobban megy, minden a helyén van.Élvezed.

De az elsőt nem feleded soha!

 

Az ötödiket minek hajszolni mindenáron??

 

Előzmény: Törölt nick (34661)