RANDR Creative Commons License 2011.12.17 0 0 838

Érdekes amit "zzjm" ír...

Amikor olvastam a hozzászólást, azt mondtam a páromnak meg kellene gyorsan nézni a mi kerékpárjainkat is, hogy megvannak-e.

Végülis aznap este nem mentem le a mélygarázsba... A mai napon, amikor az autóhoz mentem, döbbenten konstatáltam, hogy a kocsi előtt, a kocsi és fal közötti szűk sávban gondosan lezárt férfi és női kerékpárjaink eltűntek, ellopták őket. (A gépkocsibeállónk a III. ütem alatt van.)

 

Több hozzászóló kriktikus megjegyzését is olvastam a korábbiakban, amelyekkel kapcsolatosan azt gondoltam, összességében mi elégedettek vagyunk a Marina parttal, a környékkel, a szolgáltatásokkal és a biztonsággal. A biciklilopást követően azonban megváltozott az eddigi pozitív véleményem. 

 

"zzjm" kerékpárját nyilván az lopta el, aki a mieinket is... talán épp egyidőben... szervezett lopásnak tűnik... de ki ismeri a "terepet"? nyilván az, aki rendszeresen a mélygarázsban van és van ideje körülnézni is... a bringák már másfél éve a kocsi előtt és a fal között voltak lezárva, korábban, amikor több héten át máshol tartózkodtunk és a kocsink se volt a helyén, senki nem bántotta a bicikliket, pedig csak az nem vette észre őket, aki nem akarta... a kocsibeálló szomszédunk tulajdonosa rendes srác, a többi "közeli" lakó is normálisnak tűnik... de akkor ki lophatta el a bicajokat, vagy ki szervezte meg, ki szolgáltatott információt arról, hogy a kocsink előtt két új kerékpár van elhelyezve??? 

 

Egy kicsit szkeptikus lettem a Marina parttal kapcsolatban (főként a szolgáltatással és a biztonsággal), ahol már 3 éve lakunk. Most már minden lakói kritikára fel fogok figyelni.

 

Ha valaki tud segíteni abban, hogy mitévő legyek és kihez forduljak a kerékpárok ellopásával kapcsolatosan, szívesen venném a tanácsát. Köszönöm.

 

 

RA

Előzmény: zzjm (837)