Tie Creative Commons License 2011.12.09 0 0 39385

Van, a Ződ Szörny csúcs öntömege eddig 2850kg volt. Igaz akkor dögrács, meg tetőtartó is rajt' vót, ezek meg most nincsenek, úgyhogy 100kg minusz, de a menetkész tömege ettől általában több, mert ha elmegyek mondjuk ketten egy hétvégi túrára, akkor azért berámolódik a kocsiba még a jövő hét is.

 

A probléma csak az, hogy nincs momentán időm arra, hogy beletoljak 100 munkaórát, és összerakjam, mert a motortér még szét van borítva, minden lófaszt fel kéne fúrkálni a doblemezekre, minden drótot, bovdent, szirszart visszaigazgatni a helyére, hűtőt visszarakni, vízcsöveket felrakni, olajhűtőt felrakni, becsövezni, csinálni egy konzolt a kormányszervó tartálynak, hogy végre beférjen a második akksi, a gázreduktornak cisnálni egy konzolt a tűzfalra, összecsövezni, felrakni egy új automataváltó-választókar-bovdent, és lelégteleníteni a borzalmas szivattyús 52 fékcsöves rém fékrendszerét. :)

 

Oszt ezek híján nem gyön-megy sehova szegény. :)

 

A rendeltetésszerű használat határaival nem az a baj, hogy meg szoktam találni, hanem hogy túl is szoktam rajtuk menni. :-D

Előzmény: spapda (39384)