szaloncukorka Creative Commons License 2011.12.06 0 0 55695

Hmm, nem tudom a többiek örülnek-e, hogy ezt itt tárgyaljuk meg, mindegy, gyorsan leírom még ezt. Én nem menekülök. Ez egy tudatos elhatározás, amit megteszek, de aki menekül az fél, én pedig nem teszem. Mi tanyán fogunk élni, ami valószínűleg már akkora, és olyan távol van mindentől, hogy nem fognak zavarni a szomszédok. ;) Eleve olyan területet választunk, ami nehezen megközelíthető és kevés ember menne oda. 

Az ismerősöd feljelentheti a szomszédját, ha kínozza az állatokat! Ma Mo-on ez bűncselekmény! Viszont azt tudni kell, hogy a szürkemarhákat nem lehet istállózva tartani, tehát elképzelhető, hogy nem is kínozza őket, csak nem úgy tarja,mint a "szokásos" marhákat, de a fordítottja is simán igaz lehet, ezt így nem lehet megítélni.

Most mi is faluban lakunk és vannak ilyen dolgok. Nálunk is az utcában van a fűrésztelep, nem akadok ki rajta, mert tudom, hogy ezzel jár. Viszont nem keresek kifogásokat sem, ha annyira nem tetszene, fognám a sátorfám és elmennék! ;)

Valószínűleg a gyeremekeink nem lesznek allergiásak, mert véleményünk szerint az allergia kialakulása nagy mértékben függ a születés módjától, a meg/nem/kapott oltásoktól és a megfelelő táplálkozástól. Mindenki szabadon dönthet, hogy hol szeretne élni, mi neki a megfelelő. Mi ezt választottuk, ezt tartjuk jónak, de elfogadom, ha más nem tenne így. Különben nekünk a természetben élni nem azt jelenti, hogy a természetvédelmi terület közepén csücsülünk és nézelődünk. Mi is rideg állatartással, növénytermesztéssel fogunk foglalkozni, ami valószínűleg trágyaszaggal jár, amit a párom kifejezetten szeret és engem sem zavar. :D Én tehát nem látok problémát az életmódunkban, inkább kihívást és megoldandó feladatokat! ;) Szép napot! :)  

Előzmény: vikiviki (55692)