vikiviki Creative Commons License 2011.12.06 0 0 55692

Én is beleolvastam. Apró pici problémákat látok csak...

Ismerős 1 kiköltözött a bakonyba, három km-re a falutól, gyönyörű hely, természetvédelmi terület. Igen ám, de a mellette (vagy inkább körülötte) lévő telket megvette vmi ember, aki szürkemarhákat tart. Ez nem lenne baj, de nem eteti, nem gondozza őket rendesen, nagy a bűz, van egy csomó beteg, meg a szemét is hegyekben áll. Pénzmosoda. Mikor megvette a telket, az egésznek még nyoma sem volt. Mit tud tenni? Semmit. 

Vagy mi: kint élünk a falu szélén. Jó levegő, erdő széle, szomszédban lovak (nem, nem büdösek, rendesen gondozva vannak, nagy helyük van, jó fejek:) Eggyel arrébb telket megvette egy ürge, aki fatelepet járszik. Egy évben kb. 80-100 nap megy a láncfűrész. Mivel elvileg 40 dB környéki, valamint a falunak sincs erre rendezési terve, nem tudunk semmit sem csinálni. Plusz nagylányom allergiás is lett, mi pedig a mező szélén lakunk...

 

Na, ilyenkor mi van? Menjen az ember még kijjebb, vagy mi?:( Tudom, városban is meg lehet szívni, lehet hülye a szomszéd, szétverhetik az utcát, stb, de mikor te pont attól menekülnél? 

Előzmény: szaloncukorka (55691)