stigglinnc Creative Commons License 2011.12.04 0 0 3935

Kedves varrógéptulajdonosok, megosztanék veletek is egy szívmelengetően jó tapasztalatomat, ami annyira ritka mostanában, és hátha segít itt valakinek a gondján.

 

Kicsit szétesett a 33 éves Neumann varrógépem alsószálat tartó része. Megpróbáltam összerakni, de a helyzet csak súlyosbodott (naná...). Már éppen gyászolni kezdtem, amikor eszembejutott egy szórólap, és egy telefon és egy 5 perces autóút után már az "orvosnál" voltunk.

Egy fiatalember vette kezelésbe: megjavította a beteg testrészt, kicserélte a nem megfelelő égőt, betett egy új tűt és precízen beállította, kitakarított és beolajozott minden szükséges pontot. Mindeközben magyarázott nekem, és felhívta a figyelmemet az esetleg elkövethető hibákra és annak következményeire. Kérdésemre, hogy milyen gépet ajánlana, ha ez a kis öreg végleg meghal, azt mondta, inkább vigyázzak rá és javíttassam meg, ha elromlik, mert ez még a következő 30 évet is ki fogja bírni, szemben az újabbakkal, ráadásul az alkatrészek gyorsan és viszonlyag olcsón beszerezhetők hozzá - miközben ő árul is új, modern varrógépeket.

Ezek után (kb. 40-50 percet töltött el velem) a számla kétezer Ft alatt volt!

 

 

Aki elhiszi nekem, hogy se rokona, se ismerőse nem vagyok, nem reklámozni akarok és érdeklik az elérhetőségek, írjon az e-mailcímemre.

A lelkes fiatalember Pilisszentivánon működik.