nyalok Creative Commons License 2011.11.30 0 1 6089

Már régóta folyt vad szeretkezésük amikor Laci odasúgta nejemnek  nem tudom tovább tartani magam annyira jó vagy.  Nem baj  , kérlek engedd belém! Spricceld be az ondót egész a méhemig. Jaj nagyon jó most  akarom  igen .  Kicsit meglepődtem ezen. Laci még hevesebben elkezdte baszni feleségemet,tudtam mi fog következni .  Lacikám nagyon jó még- még  csináld  gyorsabban mélyebbre lihegte feleségem a vágytól tüzelve. Egyre gyorsabban és gyorsabban csinálta,majd megborzongott .  Tudtam most van magömlése feleségem hüvelyébe. kívánja a szexszet

Zsuzsa a kéjtől örömtől szinte elájult. Önkívületi állapotba került rövid időre.  Még sohasem láttam így! Laci kivette,még mindig hatalmas péniszét  én pedig odahajoltam feleségemhez puszilgattam. Jó volt??  Jaj nagyon és köszönök neked mindent, ne haragudj rám.  Ez felejthetetlen volt és  tulajdonképpen tőled kaptam az élményt élvezetet.  Majdnem olyan mit ha te csináltad volna vigasztalt!! Laci csak segített nekünk. Szeretlek.

 

Zsuzsa puncijából ekkor előbujt az első csepp ondó ,majd patakokban elkezdett folyni és egy hatalmas tócsát képzett a lepedőn.