ChonGhe Creative Commons License 2011.11.23 0 0 2320

Jé, ezt a topikot most vettem észre!

 

Nem, nem a világvége nem 2012-ben lesz, hanem már el is jött korábban és nem is egyszer! Aki lemaradt róla, sajnálhatja....

 

...mondanám, ha el akarnám poénkodni a dolgot. A szomorú valóság viszont az, hogy krisztus tanítása a világvágável kapcsolatban egy fontos dolgot mondott: legyünk éberek, hogy bármikor készek legyünk fogadni az idők végét, amikor visszajön Ítéletet tartani mindenek felett. Sajnos a sorozatos agyalágyult világvégejóslatok pont ezt az éberséget kezdik kiölni az emberekből. Hiszen megjósolják X. dátumra, és akkor mi történik: ha az messzi időpont, akkor nyugiban van az ember, nem éber, mert még van ideje. Ha közeli, akkor meg megőrül és nem tudja, mihez kapjon, mit csináljon. Aztán elmarad a nagy esemény, és megint elernyed az ember... Aztán amikor ez megismétlődik 300-szor, akkor az emebe már csak röhög a világvégén... És az ébersége végleg elalszik.

 

Szóval: hagyjuk ezeket a kretén jóslásokat és továbbra is éljünk éberen, mindig készen állva a Vőlegény fogadására. Már akiknek Ő a Vőlegényük. Akinek nem Vőlegény, az persze, hoyg be van szarva a világ végétől. Akinek Vőlegénye, az már alig várja, hoyg visszajöjjön és mindent megtesz, hogy illően fogadja bármikor is történik ez meg.