vikiviki Creative Commons License 2011.11.23 0 0 55628

sz30: annak idején én napjában háromszor mértem cukrot hónapokon keresztül, és a következőket tapasztaltam: kenyérféléktől felugrott, kivéve az Aldis liszttel csinált kenyértől. De minden mástól az egekben (értsd 7,5 körül) volt, akármilyen graham vagy hasonló is volt a neve... Viszont tésztától jóval kevésbé. Simán ehettem annyi tésztát, hogy jóllakjak vele. Rizzsel (barnával is!) viszont vigyázni kellett, az jobban vitte fel!

 

De ha unod a rizst, miért nem eszel zöldségköretet? Tuti jót tesz, még a 6-ot sem érte el anno a cukrom egy óra múlva, gyakorlatilag krumplin kívül bármit ehettem. Kukorica, borsó, sárgarépa, stb. Az elején még méricskéltem, de rájöttem, hogy akármennyit eszem, nem fogja megdobni... Az ember kikap egy zöldségkeveréket a mélyhűtőből és voila!, megpárolja és kész a köret:) A másik, ami nagyon jól viszi le a cukrot, az a káposztafélék: brokkoli, kelbimbó, karfiol, káposzta. 

És igen, végül ott a kuszkusz is:)

Előzmény: sz30 (55617)