Sziasztok,
nekem is pont az a bajom, hogy nem tudom, mit egyek, hogy jól egyek-de ugye mindezt változatosan. Én nagyon krumplis és tésztás voltam, és most hogy nem ehetek főtt krumplit, tésztát, marad a rizs, abból is a barna. Olvastam még a hajdinát, kölest is, bár ezeket nem annyira szeretem. Kölest inkább csak lekvárral, édesen szeretem. Ebédre meg szeretek sósat enni. Hajdinát még nem ettem. Amit eddig megértettem az étrendből, az kb. ennyi:
Azt tudom már biztosan, hogy tejterméket nem szabad délelőtt,
reggelire tk. pékáru v. kenyér, felvágott, zöldség.
Tízóraira gyümölcs, tk. keksz.
Ebédre: fehérje (hús), gabona (barna rízs, hajdina, köles, esetleg kisebb adag durum tészta) zöldség.
Uzsonna: tejtermék, pl. joghurt, túró. Tk. keksz
Vacsora: mint az ebéd
Utóvacsora: keksz, tejtermék
Gyümölcsből a banánnal, szőlővel, dinnyével kell óvatosan bánni, ezekből csak kisebb mennyiséget szabad egyszerre, mert magas a cukortartalmuk.
Kérlek, javítsatok ki, ha valamit nem jól tudok!