Axióma Creative Commons License 2011.11.21 0 0 580

"Úgy tudom, az olyan OGYI-s termékektől amiket idült betegségekre alkalmaznak, még nem gyógyult meg senki."

 

Na es meg akkor mi voltunk cinikusok... - csak azert nem irok ellenpeldat, mert az idult betegseg definiciojan mulik (pl. az "idult, amit nem tud a mai orvostudomany meggyogyitani" definicio eseten nyilvan igazad van, max. a definicio nem felel meg a normalis emberi kommunikacioban szokottnak). Szabadalmaztatni meg majdnem a meleg vizet is lehet, ha errol nincsenek informacioid, akkor ne mondj butasagot (a szabadalom lenyege nem a mukodes, hanem az ujszeruseg, csak es kizarolag).

Nobel-dijat meg soha nem adnak keszitmenyre, hanem emberi teljesitmenyre. Meg lennek lepodve, ha az adott nobel-dijas tudna arrol, hogy ezt a keszitmenyt az o nevere (dijara) hivatkozva terjesztik... Raadasul suttyomban, olyan titkos, hogy nem irod be ide a forumra, csak es kizarolag maganban. Persze, mert itt darabokra szednenk, ott meg ha 10-bol 9 rajon hogy hulyeseg, akkor kuldtel 9 levelet feleslegesen, de a 10.-en betegre lehet keresni magad - nem baj, majd a csodaszered meg is gyogyit ebbol is...

De legalabb tedd meg, hogy bevallod, hogy a keszitmenyt a magyar hatosagok nem engedelyeztek mint gyogyszert, es mint gyogyhatasu keszitmenyt se, es ezzel a vita le van zarva. (Bar egy dolog me'g erdekelne, hany szazezer v. millio forintnyi a teljes gyogyulas igero kezeles ara...)

 

 

 

Előzmény: Balcsiparti (579)