h0máv Creative Commons License 2011.11.21 0 0 63892

Sziasztok!
Eladók a következő kocsik. Csak a nyilvános e-mail címemen érdeklődjetek! Kérésre küldök pár nagy felbontású képet. Személyes átvétel Budapesten lehetséges.

1.-4.
(H0) két tengelyű MÁV tartályok - egyedi készítésűek, vizesmatricával, nagyon szép kivitelben. Sajnos nincsen dobozuk, én is így vettem őket. (kis karton dobozokat tudok hozzájuk adni.)

 - Ezüst színű, komáromi tulajdonosú (Honállomás: Almásfüzitő), fekete korláttal, új Piko alapon - minimális festékhibák a tartályon, egyébként hibátlan. Irányár: 4.500Ft.

 - Ezüst színű, komáromi tulajdonosú (Honállomás: Almásfüzitő), ezüst korláttal, új Piko alapon - a felső korláton kis festékhibák, ez a képeken is látszik. Egyébként hibátlan. Irányár: 4.500Ft.

 - Barna almásfüzitői, régi Piko alapon - [közepesen] világosbarna, az árnyalata pl. egy Quabla Res kocsiéhoz hasonlít. Vagy egy Roco .Es-hez. Hibátlan állapotú, bár a kerekei kicsit egyenetlenül gurulnak. Irányár: 4.000Ft.

 - Sötétbarna-fekete almásfüzitői, régi Piko alapon. Hibátlan állapotú. Irányár: 4.000Ft.

Jobb az alkupozíciód, ha mind a négy kocsi érdekel:)

5.
(H0) Piko dán fehér 2 tengelyű kocsi. Igen szép állapotban, csak egy zászlótartó törött le róla, és a tetejének a sarkából hiányzik egy pici darab. A saroklépcsők és a fékpofák is mind megvannak. Gyárilag sima papírdoboza van. 800Ft.

6.
(H0) Mechano teherkocsi: hibátlan, de nem újszerű. Dobozzal. Gyárilag műanyag kerekekkel. 500Ft.

7.-8.
(H0) 2 db személykocsi. Azt hiszem, fantáziamodellek. Szépek, sérülésmentesek. A kék színű kocsi egyik végéről a fekete gumi-imitáció (ami a két összeérő személykocsi között szokott lenni) gyárilag hiányzik. A "Deutsche Post" feliratú kocsi kerekéről a nyomkarima lejön. Vissza kell ragasztani, de valószínűbb, hogy a kereket cserélni kell. Van egy házilag ragasztott dobozka nekik, amibe a két kocsi együtt hézagmentesen befér. Lehetőleg együtt adnám oda őket, 500Ft/db.

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 

8.