Ambree Creative Commons License 2011.11.11 0 0 63862

"...Befeszítettem az általad kijelölt részt egy vastag hungarocell darabbal ... a rezonáló hang továbbra is hallatja magát..."

Salzbah! Hát sajnálom :-( egyébként a hideggel egy kicsit visszajött nekem is a hang, illetve míg az utastér be nem melegszik, kicsit zörög a 'rezonanciafrekvenciát' okozó fordulaton :-) nekem 1500-1700(dízel) körül. De valahol ott lehet a kutya elásva, mert ha kiveszem a cuccot, akkor hangosabb, illetve "melegben" nem kussol. Módosítanom kell kicsit a konfigot :-)))

Egyébként azt hiszem a hungarocell nem jó erre, mert összenyomva nem fejt ki semmilyen erőt, hogy felvegye eredeti alakját, vagyis nem feszíti meg a műanyagot, felőle továbbra is zörögni fog. Gumi anyag kell!, valami jó kemény, amit azért pár miliméterrel kissebre tudsz nyomni, amíg berakod :-)

 

Viszont volt szerencsém látni egy autóból kirámolt műszerfalat. Azon a részen van egy picike 'kuki' :-) alakú valamije (rögzítőfüle) a műszerfalnak :-) amit a műszerfal mögötti 'tűzfalon' tááátongóóó lyukba, 'p..ciba' kell dugni :-))) a műszerfal beszerelésekor.

Namost, hidegben kicsit kisebb a 'kuki', remeg a 'p..ciban' :-))) és ez adja szerintem a rezonáló hangot... Talán legjobb lenne kihúzni és rátekerni valamit, de azt hiszem ezért nem szerelem ki a műszerfalat, majgpróbálok bejuttatni valamit, hogy örökre elhalgasson az a k..va rezonálás!

Előzmény: -760 (63792)