borzimorzi Creative Commons License 2011.11.07 0 0 126710

Off

 

Hát, ha nem vagy hórihorgas, akkor abszolút tökéletes. Mondjuk, egy 160 centi magas asszonyka szerintem álomszép tud lenni 50 kilósan. Az már normál tartomány, de még egy pettyet alatta van a 20-as BMI-nek. Az én magasságomhoz már igencsak sovánka lenne. úgy 16-os körüli BMI-m  lenne. Ezek csak becslések, de az azendietam.hu szép rendesen kiszámolja neked. 

 

Arról fogalmam sincs, hogy miért pont a pöttöm nők lesznek sokszor hatalmasak, mikor babát várnak. Egyik barátnőm nincs 160 centi, de a csúcs testtömege 127 kg volt a szülése előtt. Egyszerűen így reagált a szervezete arra, hogy terhesen se diétáznia nem volt szabad, se azt az eszement mennyiségű sportot nem engedélyezték neki, amihez a szervezete hozzá volt szokva. Élsport, napi 8-9 óra edzés, alapozó időszakban napi 6000-8000 kalórias edzésmunka. (Összehasonlításképpen: egy bányásznak sem kell 5000 kalóriánál sokkal több.)

 

Egyszerűen csak dagadt szegénykém, mint a lufi. Szülés után aztán ahogy tudott, rohangált, mint a mérgezett egér, de még úgy is csak nagyon nehezen fogyott le. Azóta tudom, hogy az ember metabolizmusa a lényeg, és nem igaz, hogy egyszerűen elég mozogni, meg a többi, hogy csak edd a felét stb. Egy olyan szervezetet, amelyik ekkora edzésmunkához volt szoktatva, gyakorlatilag lehetetlen sport nélkül vagy kevés mozgással lefogyasztani, mert diéta oldalról képtelenség akkora visszavágást elviseltetni a szervezettel. Sajnos, eltelt sok idő, mire megértettem, hogy többfrontos háborút kell viselni. 

 

Üdv:

b

Előzmény: Gabiiiiii (126707)