hobj Creative Commons License 2011.11.04 0 0 55540

Szia,

 

igen, diétázom. Mivel vékony vagyok, híznom kell, így 2óránként eszem. 7-9-11-13-15-17-19 (ha sikerül) és 21 körül pótvacsi. Kleingy nickje alatt van egy csomó jó dolog (bocs, nem emlékszem, hogy megnézted-e már).

 

Egy átlag napom így néz ki: 

R: teljes kiőrlésű kenyér, felvágott, paradicsom v.paprika, ami van. (vagy szalonna, stb.)

T1: kávé tejszínnel (cukor nélkül), Norbi rudi, valami tk.keksz, néhány darab, tk.tönkölyropi

T2: Wasa kenyér néhány szelet, eddig ettem cerbona müzlit, ezután nem fogok..., alma

E: natúr sült csirke szelet sült krumplival (sima és édesburgonya keverve - ez most nálunk a sláger (férjem szerint az év kajája:))

U1: teljes kiőrlésű abonett v. puffasztott búza, alma

U2: banán

V: általában a másnapi ebéd

V2: ez már kevés szokott lenni, csak egy kis pisztácia, sajt, stb.

 

Ebédre és vacsira amúgy bármit megeszek, csak a sima rizs helyett barna v.basmati, a tészta durum, és kerülöm a krumplipürét. Nem eszem fehérlisztet és cukrot.

A CH-t nem nagyon számolom, csak kb-ra eszem, viszont nekem 330 körül kéne ennem naponta (ami nem megy), de így nem félek, hogy túl sok lenne az adag.

 

 

A ciklusom még nem állt helyre, viszont nekem 15 év alatt 4x jött meg spontán, tehát nagyon gáz helyzetből indultam. A met mellett megjött még 3x, utána semmi 3/4 éven át. Akkor kaptam újat. Eucreassal március óta volt három barnázásom, aztán júliban rendes spontán ciklus, rá 40 napra megint, tankönyvi, peteéréssel (előtte soha nem volt), és most meg kellett hozni norcoluttal, mert egy 25 mm-es tüsző nem tudott megrepedni. Ez is haladás, hogy érik a tüszőm, mert előtte 9 mm-es volt a legnagyobb. Az LH szintem 27 körül volt mindig (LH:FSH arány 4:1), az már lement 11-re. A tesztoszteron és a hajhullás még nem rendeződött. Baba még nincs...

Előzmény: kicsimanom (55539)