gema07 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 2679

Sziasztok!

Nekünk is probléma most az iskola, Eri jövőre iskolás lesz. Itt helyben van ugyan egy iskola, ahol oktatnak sérült gyerekeket, de állítólag csak olyanokat, akik önellátásra képesek.

Most olvasom vissza a korábbi beírásokat. Hópihe, elsősorban a te tapasztalataid érdekelnének.

Más: Hópihe, az óvónő kitalálta, hogy Eri alakíthatná Szűz Máriát a karácsonyi betlehemi ünnepen. Ugyan ő csak ott ülne középen, ölében egy kisbabával, de én mégis szeretnék egy kicsit nagyobb feneket keríteni a dolognak. Szeretnék egy szép ruhácskát varrni neki, de nem igazán tudom, hogyan. Ha jól tudom, te már varrtál hópihe jelmezt. Leírnád nekem kicsit részletesen, hogy hogyan szabtad ki és varrtad össze.

Egyébként nálunk különösen nagy, szinte ugrásszerű a fajlődés a beszédben. És olyan értelmes dolgokat mond. Minden nap jön valami új, valai szép, vagy vicces dolog.

A minap is ebédnél megkérdezte: apa mi volt a cégnél? Férjemmel elnevettük magunkat és ő el is monta, hogy aznap mit csinált. Erre Eri megjegyezte: oviban semmi nem volt. Hát nagyon jól jött ki az egész.

Most épp beteg, valami náthás nyavaját kapott el, de eddig nem volt beteg, két hónapot kibírt. Ebből is látom, hogy erősődik a kis szervezete.

Viszont nagyon sokat nő és újra feszülnek be az izmok, megint fordul befelé a bokája. Sajnos a bal lábára nem igazán terhel és a felállás sem megy még, de nagyon akar. Kint a kertben van egy méretére "készült" almafa, azon szokott produkciózni. Hajlong rajta előre hátra és közben mondja: produkció. Nagyon szeret tornázni, mozogni. Azon gondolkodom, milyen szobai tornaszert kéne neki alkotni, hogy bent is tudjon hajlongani, nyújtózni, meg egyebek.

Egyébként korábban már említettem, hogy pereskedtünk a kórházzal a betegség kapcsán. Jó hír, hogy másodfokon is helyt adtak a kérelmünknek.