Gerob Creative Commons License 2011.10.26 0 0 56695

Jó estét!

 

95xf - Természetesen, direkt rossz útvonalat adok meg a sofőröknek, utána meg dörzsölöm és köpködöm a tenyeremet! :)

Ez úgy szokott működni, hogy ha megkapok egy fuvart, akkor arra ugye adott egy bizonyos mennyiségű km. Útvonaltervező programmal leellenőrzöm azt. Ha korrekt, akkor kiküldöm a sofőrnek (mindig van rá adva +10 km), ha nem, akkor piszkálom az illetékest, hogy tegyen még rá szépen km-et. Ebből már ki tudja kalkulálni a drájver, hogy merre kell menni. De az esetek 80%-ban megkapom az átlépő határokat. Innentől már tehetség kell hozzá, ha valaki elkóricál mindenfele (sajnos elő szokott fordulni).

 

Kene80 - Köszi az infót, éreztem én, hogy így lesz ez.

Ha valami kérdésed merül fel "új" dolgokkal kapcsolatban, akkor kérdezzél!! ;)

 

husky610 - xf-nek adok igazat! Legközelebb hívjál fel Dunaújvárossal kapcsolatban! Tudod odajártam fősulira, 4 évet éltem ott. Szórád Márton utat kellett volna benyögnie az ipsének, azon találod meg a piacot. Lámpás kereszteződésnél (Szórád Márton - balra fordulva Építők útja - többi iránynak nem vágom így hirtelen a nevét) jobb, majd rögtön be balra, a garázs sorra. :)

Ami meg a tachográfot illeti.

Szerintem tegyél bele korongot, 24 óránként csere, az a tuti.

Ződ IFA-s koromban hétvégére nem tettünk bele, hanem a hátlapon húztuk a lázgörbét, ezért nem mentünk be a telepre. Én ha otthon állnék, akkor tuti cserélgetném. :)

Mostanában meg rászoktam a 2 heti hazajárásra. Jövő hétvégén fent leszek, szombat - vasárnap elvileg eddig szabad, ha tudsz valami programot, akkor szólj! Ha dolgozol, akár beülök a jobb1-be is :)))))